Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
savlinka uvařila 15. 6. 2017 16:47 Květák zapečený s uzeným a nivovým bešamelem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
savlinka uvařila 15. 6. 2017 16:47 Květák zapečený s uzeným a nivovým bešamelem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 30. 11. 2011 13:59 Květák zapečený s uzeným a nivovým bešamelem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 30. 11. 2011 13:58 Květák zapečený s uzeným a nivovým bešamelem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 30. 11. 2011 13:58 Květák zapečený s uzeným a nivovým bešamelem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 30. 11. 2011 13:58 Květák zapečený s uzeným a nivovým bešamelem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Pamatujete na bonbony Sisinky? Stály 3 Kčs, vytahovaly plomby, ale děti je stejně milovaly
Rychlý levandulový sirup: Na přípravu stačí jen tři ingredience a v kombinaci s proseccem vytvoříte osvěžující letní koktejl