Křimický řízek z Plzně v těstíčku s kysaným zelím: Voní česnekem a díky zelí chutná naprosto fantasticky
Tradiční jablečný dezert æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky chutná skvěle a zažene chmury
Takhle jsou halušky vynikající: Správně přichystané bramborové těsto bez čekání, dobré zelí a uzené pro vůni
michsamant uvařila 15. 2. 2016 13:26 Kynuté povidlové buchty (bezvaječné) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 11. 3. 2011 18:38 Kynuté povidlové buchty (bezvaječné) 0 0 Zobrazit detail Kysnute lekvarove buchty (bezvajecne) Okomentovat
5 skvělých vychytávek, jak prakticky nakrájet meloun: Vytvoříte z něj nanuky, ozdoby i korpusy na dort
Co dělat, když okurky nekvetou? Potřebují více slunečního světla, správné hnojení a především pravidelně sklízet úrodu
Milujete drobenku? Připravte si ji zásoby a podle jednoduchého návodu dobře zabalte a zamrazte. Vydrží až tři měsíce