Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
mika59 uvařila 19. 3. 2018 14:43 Lečo s bramborami a uzeným z jedné pánve 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 19. 3. 2018 14:43 Lečo s bramborami a uzeným z jedné pánve 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 originálních způsobů, jak využít prázdné pet lahve: Udělejte z nich větrník, záhon nebo rafinovanou past na vosy
Jak správně udržovat vařečky, čemu se při mytí vyhnout a proč není každá skvrna jen kosmetický problém?