Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
varilamyskakasicku uvařila 4. 5. 2012 10:18 Lehká rýžová polévka s houbami a divokým kořením 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 4. 5. 2012 10:18 Lehká rýžová polévka s houbami a divokým kořením 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 4. 5. 2012 10:17 Lehká rýžová polévka s houbami a divokým kořením 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 4. 5. 2012 10:17 Lehká rýžová polévka s houbami a divokým kořením 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 4. 5. 2012 10:14 Lehká rýžová polévka s houbami a divokým kořením 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 4. 5. 2012 10:14 Lehká rýžová polévka s houbami a divokým kořením 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pamela Anderson má vlastní značku nakládaných okurek: Skleničku za skoro 800 Kč si ale moc lidí nekoupí
Valašská kyselica podle Kuby z MasterChefa: Voní uzeným masem, špekem i kmínem. Přípravu zvládne i amatér