KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
JanaDorazinova uvařila 12. 4. 2015 15:46 Lilek s mletým masem, pórkem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 12. 4. 2015 15:46 Lilek s mletým masem, pórkem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 12. 4. 2015 15:46 Lilek s mletým masem, pórkem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 12. 4. 2015 15:45 Lilek s mletým masem, pórkem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 12. 4. 2015 15:45 Lilek s mletým masem, pórkem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mrkvová hrnková bábovka s rozinkami a vlašskými ořechy je krásně vláčná, voní skořicí a zvládne ji i začátečník v pečení
Josef Maršálek představil tradiční srílanské sušenky „kokis“, podávané výhradně k čaji. Jsou krásně křehké a voní dálkami
Retro okénko: Oplatky Mila stávaly dříve 2 Kčs. Že je v cukrovince alkohol, to však mnozí netuší dodnes