Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lilek s mletým masem, pórkem a smetanou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

12. 4. 2015 17:45

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie9 163 kJ / 2 190 kcal
Bílkoviny104,91 g
Tuky188,60 g
Vláknina0,32 g
Cholesterol 653 mg
Sodík 2,98 g
Sůl7,31 g
Sacharidy18,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JanaDorazinova

5. 5. 2015 09:32

TerezaVe: Já děkuji za přínosný komentář;-)

TerezaVe

5. 5. 2015 00:13

Silně jedlé i bez smetany, sýru, bílku (se dvěma žloutky) a slaniny. Lilek mleté maso zajímavě doplňuje. Přidala jsem ještě Italské bylinky na ochucení, když neochucujeme přísadami, co nám "žaludky neberou". Maso používám krůtí stehno bez kůže, co si pomelu a během pečení přidám olej na doplnění tučnosti.
Možná ještě příště zkusím o jednu vrstvu navíc a přidat lilek, aby ještě více doplnil zeleninovou chuť k masu.
Díky za inspiraci.

JanaDorazinova

20. 4. 2015 23:01

thomassinno: No nazdar kámo :-)

thomassinno

20. 4. 2015 22:31

Mnaaaam , urcite vyzkousim :) lilek mam rad a v kombinaci s mletym masičkem, dobrutka :-K

jarda Kadic

14. 4. 2015 06:57

:yes::yes::yes:

JanaDorazinova

13. 4. 2015 22:40

cecilka::-O:-O No, mám dojem, že "odborník" je nějak mimo, omlouvám se, ale nic jiného mne nenapadá:-O

mysulka

13. 4. 2015 19:09

:yes: moc pěkné :-K

casino

13. 4. 2015 18:47

cecilka:
Buď vy z nás, nebo odborník z vás si dělá srandu...:-D

cecilka

13. 4. 2015 18:37

Môže to byť dobré, ale s anglickou slaninou:-?:-?:-?:-?:-?:-?
Tá je totiž určená iba na priamu konzumáci a nie na varenie, pečenie a pod. Info mám od odbornka-mäsiara.

JanaDorazinova

13. 4. 2015 09:47

Zdeněk Krupička: Taky už mám vyzkoušeno;-)

Zdeněk Krupička

13. 4. 2015 09:37

Dobré, lilek je prima, nejsem vegetarián, to ne ale mám rád lilek odjakživa jen trochu jinak. Na kolečka nakrájet cca 1-2cm silné, slupku pryč, nepotit, obalit v trojobalu, usmažit do zlatova, s vař.bramborem, tatarkou, pochutina na druhou.

hosta

12. 4. 2015 21:44

hezké:yes:

JanaDorazinova

12. 4. 2015 18:36

Angel 666: šmankote děkuji!!!:-O

Angel 666

12. 4. 2015 17:56

Jano, uteklo Ti z ingrediencí mleté maso :-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty lilek se sýrem a smetanou lilek recepty lilek se smetanoz lilek s mletým masem recepty s lilkem,mletym masem a smetanou zapečený lilek s pórkem recept na maso se smetanou lilek recept lilek obalený v mletém masem lilek na kolečka maso recepty lilek smetanou lilek zdenek pórková s mletým masem a smetanou lilky s mletym masem a smetanou pochutiny s lilku mlete maso porek smetana recepty lilek s mletym masem porek cuketa s mletým masem a anglickou slaninou lilek s mletým masem a brambory příprava a ochucení lilku

Suroviny: lilek, maso mleté, vejce, sýr nastrouhaný, česnek, smetana na vaření, slanina anglická, pórek, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Lilek s mletým masem, pórkem a smetanou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o0qL