Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány
Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
JanaDorazinova uvařila 1. 8. 2013 10:46 Lilek s vepřovým masem na asijský způsob 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 31. 7. 2013 14:06 Lilek s vepřovým masem na asijský způsob 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 31. 7. 2013 14:06 Lilek s vepřovým masem na asijský způsob 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 31. 7. 2013 14:06 Lilek s vepřovým masem na asijský způsob 0 0 Zobrazit detail Okomentovat