Jak zalévat a hnojit okurky? Zaléváme vhodnou vodou jednou týdně. Nadměrná zálivka nás může připravit o úrodu
Vyzkoušeli jsme internetový hit - croissant z rýžového papíru: Křupe hezky, ale má jednu velkou chybu
K@tka uvařil 18. 4. 2013 05:28 Losos tandoori s hráškovo-mátovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 18. 4. 2013 05:28 Losos tandoori s hráškovo-mátovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 18. 4. 2013 05:28 Losos tandoori s hráškovo-mátovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pařížské rohlíčky jako cukroví s jemným krémem: S čokoládovou polevou jsou krásně vláčné a božsky chutnají
Špagety chudé báby Klouzandy: Recept Jiřiny Bohdalové připravíte do půlhodinky a vyjde jen na pár korun