Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Petonka uvařila 11. 2. 2023 13:41 Makové vypečené loupáčky 0 0 Zobrazit detail Makové loupáčky Okomentovat
Petonka uvařila 11. 2. 2023 13:36 Makové vypečené loupáčky 0 0 Zobrazit detail Pečení loupáčků Okomentovat
Petonka uvařila 11. 2. 2023 13:36 Makové vypečené loupáčky 0 0 Zobrazit detail Vyplněné loupáčky Okomentovat
6 foto Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Křimický řízek z Plzně v těstíčku s kysaným zelím: Voní česnekem a díky zelí chutná naprosto fantasticky