Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
mika59 uvařila 8. 3. 2016 13:46 Marinovaná kachní játra s houbovým ragú 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 8. 3. 2016 13:44 Marinovaná kachní játra s houbovým ragú 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 8. 3. 2016 13:44 Marinovaná kachní játra s houbovým ragú 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Skromná kuchyně: 5 tipů, jak využít strouhanku ze starého pečiva. Hodí se na knedlíky a těstoviny, do sekané i štrúdlu
Perfektní knedlíky z tvarohového těsta: Na sladké ovoce v tenkém těstě vemte tvaroh jen z kostky a nesypejte mouku „od oka“