KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
mika59 uvařila 3. 5. 2015 17:16 Marinovaný kuřecí plátek s bramboráčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 3. 5. 2015 17:10 Marinovaný kuřecí plátek s bramboráčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 3. 5. 2015 17:08 Marinovaný kuřecí plátek s bramboráčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 3. 5. 2015 17:08 Marinovaný kuřecí plátek s bramboráčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Z Receptáře Přemka Podlahy: Veka plněná nádivkou z vařených vajec, salámu a majonézy je retro občerstvením, které zachutná i dnes