Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
Martina U. uvařil 13. 7. 2011 10:06 Marmeláda - rosol z černého rybízu - nevařená 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Martina U. uvařil 13. 7. 2011 10:05 Marmeláda - rosol z černého rybízu - nevařená 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pajšl aneb Plíčky na smetaně: Směs vnitřností v lahodné a lehce nakyslé smetanové omáčce překvapí jemnou chutí
Vídeňský bramborový salát chutná božsky. Recept je jen ze šesti běžně dostupných surovin, které vyjdou na 35 korun
Bulharský čedar z Balkánu: Pikantní sýr kaškaval může být skvělou surovinou pro náš smažák. Zkusíte to?