Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
Úžasný nepečený makový dort vypadá luxusně, chutná výtečně, stojí pár korun a bez problému ho zvládnou i začátečníci
Martina U. uvařil 13. 7. 2011 10:06 Marmeláda - rosol z černého rybízu - nevařená 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Martina U. uvařil 13. 7. 2011 10:05 Marmeláda - rosol z černého rybízu - nevařená 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nadýchaná šlehačková bábovka je lahodná a krásně nadnesená sněhem z bílku. Efektní je díky mramorování a je snadná na přípravu
Co mají společného indonéský knedlíček cilok a slovenské halušky? Na jejich přípravu se dá snadno vyzrát. Ukážeme jak