Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jeseteří úplněk ve Vodnáři přinese zásadní změny: Štíři mají šanci otevřít si restauraci, Kozorozi pověsí zástěru na hřebík
Jaroslav Hulka uvařil 1. 9. 2015 12:04 Matjesy z cukety podle Járy 0 0 Zobrazit detail Fáze druhá - příprava oleje na matjesy Okomentovat
Jaroslav Hulka uvařil 31. 8. 2015 13:48 Matjesy z cukety podle Járy 0 0 Zobrazit detail První fáze - solení Okomentovat
Ceny cukroví 2024: Maršálek má vyprodáno, cukrářka Mirka van Gils nabízí kilo za 2390 Kč, od amatérů seženete i za 800 Kč
Velikonoce s Josefem Maršálkem: Vynikající mrkvový koláč vás překvapí svou vláčností a vůní koření a pomerančů