Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
Jaroslav Hulka uvařil 1. 9. 2015 12:04 Matjesy z cukety podle Járy 0 0 Zobrazit detail Fáze druhá - příprava oleje na matjesy Okomentovat
Jaroslav Hulka uvařil 31. 8. 2015 13:48 Matjesy z cukety podle Járy 0 0 Zobrazit detail První fáze - solení Okomentovat
20 foto MasterChef Česko 2023 vyhrál Honza: Za své vítězství děkuji především rodičům. Podpořili mě, když jsem to potřeboval, říká
Mleté vepřové maso na Kunovjance s lehce sladkokyselou chutí nakládané zeleniny a s vůní česneku zvládne i začátečník v kuchyni
Jak připravit gril na letošní sezonu: Důležitá je hygiena, znalost návodu i nepodceňovat varování odborníků