Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Levná žemlovka podle mojí babičky: Sáhněte po starším pečivu a padaných jablkách a připravíte voňavý a sytý oběd
varilamyskakasicku uvařila 6. 11. 2012 19:08 Medová kuřecí stehýnka se švestkami, mandlemi a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 6. 11. 2012 19:02 Medová kuřecí stehýnka se švestkami, mandlemi a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 6. 11. 2012 18:51 Medová kuřecí stehýnka se švestkami, mandlemi a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 6. 11. 2012 18:46 Medová kuřecí stehýnka se švestkami, mandlemi a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 6. 11. 2012 18:42 Medová kuřecí stehýnka se švestkami, mandlemi a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 6. 11. 2012 18:42 Medová kuřecí stehýnka se švestkami, mandlemi a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Historie masožroutství v dějinách lidstva: V antice "frčel" nadívaný plch, ve středověku veverky a v renesanci dušený ocas z bobra
4 foto Samosběr jahod 2022: Vyrazili jsme na farmu a zjistili, jak to probíhá. Co musíte mít s sebou a kolik ušetříte?