Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
varilamyskakasicku uvařila 6. 11. 2012 19:08 Medová kuřecí stehýnka se švestkami, mandlemi a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 6. 11. 2012 19:02 Medová kuřecí stehýnka se švestkami, mandlemi a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 6. 11. 2012 18:51 Medová kuřecí stehýnka se švestkami, mandlemi a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 6. 11. 2012 18:46 Medová kuřecí stehýnka se švestkami, mandlemi a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 6. 11. 2012 18:42 Medová kuřecí stehýnka se švestkami, mandlemi a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 6. 11. 2012 18:42 Medová kuřecí stehýnka se švestkami, mandlemi a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
23 foto Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Historie zemědělství: Lidé v pravěku vědomě pěstovali nejprve ječmen a rýži. Když vyhubili mamuty, začali chovat hospodářská zvířata