Skvělá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek božský
Vyzkoušeli jsme netradiční lívance s párky. Vláčné uvnitř a křupavé na povrchu chutnají s hořčicí a kečupem skvěle
Jak připravit jablečný křen, který vydrží celou zimu a dodá říz uzenému i paštice? Snadný recept zvládne každý
L.e.n.k.a uvařila 8. 4. 2011 09:53 Meruňkový závin s meruňkovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
L.e.n.k.a uvařila 8. 4. 2011 09:53 Meruňkový závin s meruňkovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
L.e.n.k.a uvařila 8. 4. 2011 09:53 Meruňkový závin s meruňkovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video Souboj na talíři live: Na gastro show v Praze ochutnáte grilovaný morek s tatarákem i krém z říčních raků