Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
spagetka uvařila 28. 2. 2014 12:38 Mleté s červenou řepou v Pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 28. 2. 2014 12:37 Mleté s červenou řepou v Pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 28. 2. 2014 12:36 Mleté s červenou řepou v Pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail restování Okomentovat
spagetka uvařila 28. 2. 2014 12:36 Mleté s červenou řepou v Pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail suroviny Okomentovat
spagetka uvařila 28. 2. 2014 12:36 Mleté s červenou řepou v Pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
15 foto Vyzkoušeli jsme nejlepší trendy podniky v Brně podle průvodce Gault&Millau: Víme, kde mají gyros za 199 Kč i perfektní vejce
7 foto Cukrář Josef Maršálek radí, při jaké teplotě péct světlé i tmavé linecké a nabízí fígl, jak poznat, že už je hotovo