Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
maris uvařila 21. 4. 2012 19:00 Mořská štika s paprikou a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 21. 4. 2012 19:00 Mořská štika s paprikou a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Holka u plotny radí: Jak na dubajskou čokoládu? Připravit ji můžeme i ve formě pralinek, mezi cukrovím se budou vyjímat
Záchrana v záplavě letních jablek: Voňavý kompot uchová chuť a vůni ovoce a za chladných dní připomene léto