Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Pět druhů nejoblíbenějších kuliček: Z kokosu, Margotek i Tatranek. Tohle cukroví zvládnete bez pečení a bez stresu
Ivace64 uvařila 25. 10. 2017 11:01 Mořská treska pečená na cibuli, v jemné strouhance se sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 25. 10. 2017 11:01 Mořská treska pečená na cibuli, v jemné strouhance se sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak udělat šopský salát? Základem je čerstvá šťavnatá zelenina a kvalitní sýr, na dochucení stačí jen pár kapek oleje a octa
Video Jan Punčochář prozradil, jak připravit úžasnou smaženici: Solit musíte houby až nakonec, jinak pustí vodu, říká šéfkuchař