Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nóbl řezy

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 2. 2015 13:08

Suroviny

Dárkové
POUKAZY

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie23 716 kJ / 5 668 kcal
Bílkoviny67,42 g
Tuky364,58 g
Vláknina10,44 g
Cholesterol 1,38 g
Sodík 616 mg
Sůl2,49 g
Sacharidy524,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

15. 1. 2018 11:35

Vypadají nádherně :yes::yes::yes:

Innuš

1. 2. 2017 22:09

Už se chladí...ale bohužel, ve spěchu, aby mi neztuhl krém....jsem zapomnela pokapat koka susenky rumem...je to velký nedostatek, co myslíte? Budeme ochutnavat až zítra...:-8

simi

1. 2. 2017 10:18

Poslirecept.czDobry den autorko... Zaslala jste NOBL řezy do POSLI RECEPT ? Ja hned fotku poznala a recept také -SAMA dělám. Nebo si ho REDAKCE vypujcila- je tam napsáno ze zaslala Nela Jiříkova

Bahula Bahula

23. 7. 2016 13:07

evík: Koka sušenek je potřeba 1,5 balíčku :yes:

evík

26. 5. 2016 10:12

Čtu recept a marně hledám Koka sušenky, kolik je jich potřeba??

Až v postupu se o nich píše!!!!:-O

Bahula Bahula

17. 11. 2015 13:52

Řezy jsou výborné. Poprvé jsem je pekla přesně podle receptu. Teď jsem je pekla znovu a krém jsem si upravila. 2 pudingy Dr.Oetkera s kokosovou příchutí, 0,7l mléka, 3 lžíce krupicového cukru, 250g másla. Puding krásně voní kokosem v kombinaci s Koka sušenkami a rumem mají řezy úžasnou chuť :yes:

casino casino

4. 10. 2015 18:24

tejaja:
Jiná hustota?
No, vzhledem k tomu, že pudink je vlastně Maizena + stopové množství barviv a aromat, tak čistě teoreticky můžete mít i pravdu.
Pokud jste posuzovala současně vedle sebe uvařenou Maizenu a pudink a každé bylo jinak husté, přít se nebudu.
Já to zatím takto neporovnával:-)

MajaV

4. 10. 2015 12:19

Jana Bartoňková: Máte pravdu:yes:;-)

tejaja tejaja (moderátorka)

4. 10. 2015 11:00

casino: Pretože hustota pudingu je iná ako hustota maizeny. Solamyl a maizena je to isté, len z iného zdroja. ;-)

casino casino

4. 10. 2015 09:15

tejaja:
"Nie je jedno použiť puding a použiť maizenu."
Proč to není jedno?
Když se stane že nemám pudink, tak použiji po Babicovsku to co mám, zpravidla Maizenu či Solamyl;-)

tejaja tejaja (moderátorka)

4. 10. 2015 08:41

Jana Bartoňková: Nie je jedno použiť puding a použiť maizenu. :-) A krém sa ti môže zdrcnúť, ak teplota masla a pudingu nie je rovnaká vždy.;-)

Jana Bartoňková

4. 10. 2015 06:21

z mléka a maizeny se vlastně uvaří puding,takže by se logicky mohl uvařit přímo vanilk.puding už s van.chutí,nu a máslo se má nejdříve našlehat-umíchat,rozmíchat,prostě jak chcete - s cukrem a vychladlý puding- jinak se máslo rozpustí-se po malých dávkách přidává k již vymíchanému máslu s cukrem.Je to také proto,aby se krém takzvaně nezdrcl.....:-))

KATKA

16. 8. 2015 13:48

Dobrý den, tady není napsáno jestli ten krém šlehat s máslem a cukrem a nebo stačí zamíchat ? Děkuji

KATKA

16. 8. 2015 13:48

Dobrý den, tady není napsáno jestli ten krém šlehat s máslem a cukrem a nebo stačí zamíchat ? Děkuji

Bahula Bahula

26. 7. 2015 21:32

ivulinka:Děkuji :-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Další recepty

Tématické fráze: řezy s koka sušenkami velmi dobré lehké řezy krem z maizeny maizena co je maizena nobl koka rezy rezy výborné krémové řezy výborné lehké řezy nóbl rezy z maizeny krém z másla a maizeny recepty rezy co je to maizena puding z maizeny noblrezy rezy maizena noblrezy recept rezy recepty rezy recept

Suroviny: cukr krystal, vejce, máslo, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kakao, mléko, škrob kukuřičný, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, čokoláda na vaření, sušenky koka

TopRecepty.cz

Nóbl řezy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jkPR