Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Anna Kocikova uvařila 18. 1. 2017 19:31 Mrkvová polévka s česnekovými krutonky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 18. 1. 2017 19:31 Mrkvová polévka s česnekovými krutonky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 18. 1. 2017 19:31 Mrkvová polévka s česnekovými krutonky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Letní cuketová pizza bez mouky je krásně tenká a vláčná. Netradiční těsto připravíte jen ze tří ingrediencí
Alžběta II. v kuchyni: Recept na její palačinky se zvláštní ingrediencí si vyžádal i americký prezident Eisenhower