Česká klasika: Domácí rajská omáčka vás přenese do dětství. Voní skořicí a díky jednomu fíglu bude dokonalá
Perfektní recept na drobenku od cukráře Josefa Maršálka: Sázkou na jistotu je poměr 2:1:1 a správný druh mouky
petram uvařila 29. 6. 2014 13:54 Mrkvovo-kaštanový nákyp bez lepku, mléka a vajec (z mikrovlnné trouby) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 29. 6. 2014 13:54 Mrkvovo-kaštanový nákyp bez lepku, mléka a vajec (z mikrovlnné trouby) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 29. 6. 2014 13:54 Mrkvovo-kaštanový nákyp bez lepku, mléka a vajec (z mikrovlnné trouby) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Historie na talíři: Sůl měla ve starověku stejnou hodnotu jako zlato, hitem 70. a 80. let bylo šťavnaté kuře v soli podle tohoto receptu