Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
mika59 uvařila 11. 7. 2016 16:04 Nové brambory s bylinkami, smetanou a vejci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 11. 7. 2016 16:02 Nové brambory s bylinkami, smetanou a vejci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 11. 7. 2016 16:02 Nové brambory s bylinkami, smetanou a vejci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dijonská hořčice: Dochucovadlo, které zbožňoval už francouzský král Ludvík XI. a básnil o něm i Shakespeare!
Tyrolská polévka s preclíky se jí na přilepšenou během půstu. Dokonalou chuť jí dodá speciální sýr, vynikající je ale i z parmazánu