Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
mika59 uvařila 11. 7. 2016 16:04 Nové brambory s bylinkami, smetanou a vejci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 11. 7. 2016 16:02 Nové brambory s bylinkami, smetanou a vejci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 11. 7. 2016 16:02 Nové brambory s bylinkami, smetanou a vejci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Judita Durynská: Matka Přemysla Otakara I. nejraději popíjela minerální vodu z Teplic a možná i díky tomu se dožila vysokého věku