Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Bibinka uvařila 4. 7. 2009 10:42 Nudle s ragú z brokolice 0 0 Zobrazit detail Nudle s ragů a květák Okomentovat
Bibinka uvařila 4. 7. 2009 10:29 Nudle s ragú z brokolice 0 0 Zobrazit detail Nudle s ragů a brokolice Okomentovat
Katův šleh z panenky podle Kuby z MasterChefa: Základem je dobře opečené maso a spojení kečupu s hořčicí
9 foto Cukrář Maršálek pokřtil svoji kuchařku o čokoládě: Udělat skvělý dort nebo pralinky podle ní zvládne každý, řekl