Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Miquel uvařil 12. 7. 2012 07:33 Obrácený koláč z malých brambor, cherry rajčat a sýru Brie 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rajčatové polévky, které budete milovat: Ve variaci s čočkou nebo cuketou jsou vítaným zpestřením jídelníčku
Oblíbené retro jídlo v novém kabátku: Kuře s broskví Koko vylepšila netradiční omáčkou a plátky eidamu nahradila jinou ingrediencí