Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Paprika uvařila 6. 8. 2009 16:52 Olomoucký tvarůžkový hot dog 0 0 Zobrazit detail Ucpané konce salámem Okomentovat
Paprika uvařila 6. 8. 2009 16:52 Olomoucký tvarůžkový hot dog 0 0 Zobrazit detail Zabalit Okomentovat
Paprika uvařila 6. 8. 2009 16:52 Olomoucký tvarůžkový hot dog 0 0 Zobrazit detail Syrečky se krásně táhnou Okomentovat
Náš život s celiakií aneb O hledání těch nejlepších palačinek pro Áňu. Tyhle pohankové to vyhrály na celé čáře
Hrníčkové mléčné řezy: Nadýchaný korpus doplňuje tvarohovo-smetanová náplň, která je neuvěřitelně svěží a božsky chutná