Holka u plotny radí: Nastavovaná sekaná vyjde levněji a chutná výborně i druhý den, takhle ji děláme u nás doma
Kopřiva jako tajná zbraň pro vaši zahradu: Co všechno dokáže výluh z tohoto pálivého plevele a proč si ho doma kvasit
Ivace64 uvařila 21. 7. 2017 19:23 Omáčka z čerstvých a nakládaných okurek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 3. 7. 2017 14:14 Omáčka z čerstvých a nakládaných okurek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 3. 7. 2017 14:14 Omáčka z čerstvých a nakládaných okurek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak připravit výborné vepřenky? Základem dokonalé šťavnatosti je správné maso, čerstvá paprika i způsob smažení
Jak se jedlo v 60. letech: Stravování v družstevní jídelně a doma aneb Na poli vdolky a buchty, na traktoru jen lehčí jídla