Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
Anna Kocikova uvařila 5. 6. 2015 17:31 Osvěžující zeleninový salát s balzamikovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 5. 6. 2015 17:31 Osvěžující zeleninový salát s balzamikovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 5. 6. 2015 17:30 Osvěžující zeleninový salát s balzamikovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 5. 6. 2015 17:30 Osvěžující zeleninový salát s balzamikovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 5. 6. 2015 17:30 Osvěžující zeleninový salát s balzamikovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Úžasný křehký jahodový koláč s rebarborou a mandlemi: Vláčné těsto s kombinací sladkých i kyselých chutí, které se prolínají
5 foto Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé