Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
radiator uvařila 10. 11. 2016 17:41 Palačinka - měšec s jablečnou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radiator uvařila 10. 11. 2016 17:41 Palačinka - měšec s jablečnou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radiator uvařila 10. 11. 2016 17:36 Palačinka - měšec s jablečnou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Přesazování jahod není věda: Na pár věcí si ovšem musíte dát pozor. Jde o umístění v záhonu či květináči, hnojení i zálivku
Cmunda po Kaplicku: Jihočeský bramborák s uzeným je voňavá, křupavá a šťavnatá dobrota, kterou připravíte za chvilku