Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
radiator uvařila 10. 11. 2016 17:41 Palačinka - měšec s jablečnou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radiator uvařila 10. 11. 2016 17:41 Palačinka - měšec s jablečnou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radiator uvařila 10. 11. 2016 17:36 Palačinka - měšec s jablečnou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 foto Souboj na talíři završil fantastický houbový guláš pod taktovkou Jana Punčocháře. Jak tohle levné jídlo připravit dokonale?
Jak nejlépe dozdobit beránka: Recepty na bílkovou, ledovou i karamelovou polevu zvládne podle návodu každý