Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Twiggy uvařila 2. 4. 2011 14:02 Pangas na jarní zelenince s rýží a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 16. 4. 2010 19:21 Pangas na jarní zelenince s rýží a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 16. 4. 2010 19:21 Pangas na jarní zelenince s rýží a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí naklíčená semínka pro ochucení jídel i lepší imunitu: Vypěstujeme si je doma snadno v PET láhvi nebo v zavařovačce
Holka u plotny radí: Tak trochu jiná chlebová polévka? Toskánská ribollita je plná zeleniny a voní sýrem
Vánoce v Itálii: Bez těstovin to nejde ani na Štědrý den. Podávají se i makarony s čokoládovou omáčkou a strouhanými oříšky