Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
JanaDorazinova uvařila 12. 5. 2010 17:48 Pařené brambory s brokolicí a sýrem (Parní hrnec) 0 0 Zobrazit detail paříme 35 minut Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 12. 5. 2010 17:48 Pařené brambory s brokolicí a sýrem (Parní hrnec) 0 0 Zobrazit detail naloženo v misce Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 12. 5. 2010 17:48 Pařené brambory s brokolicí a sýrem (Parní hrnec) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tři zmrzlí: Ledoví muži Pankrác, Servác a Bonifác letos nejspíš úrodu neohrozí, přesto sazeničky dobře chraňte
Připravte si včas formičky na pečení: Nové „vypalte” v troubě, staré zbavte zašlé špíny a rzi jednoduchým způsobem