Jak připravit křupavé výpečky: Záleží na správném výběru masa i způsobu pečení. Správný postup zaručí luxusní výsledek
Nejjednodušší dýňová polévka potěší zářivou barvou, vůní zázvoru a plnou chutí. Dobře zasytí a hotová je raz dva
Ochutnejte Asii, Paťovu fantazii: Recept na tuhle bůčkovou bagetu v asijském stylu chválil i Jan Punčochář
JanaDorazinova uvařila 12. 5. 2010 17:48 Pařené brambory s brokolicí a sýrem (Parní hrnec) 0 0 Zobrazit detail paříme 35 minut Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 12. 5. 2010 17:48 Pařené brambory s brokolicí a sýrem (Parní hrnec) 0 0 Zobrazit detail naloženo v misce Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 12. 5. 2010 17:48 Pařené brambory s brokolicí a sýrem (Parní hrnec) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
I s rychlovarnou konvicí se dá uvařit plnohodnotné jídlo. S její pomocí uděláte polévku s nudlemi i výborný salát s kuskusem
Albrecht z Valdštejna: Nejbohatší Čech všech dob vyžadoval cizokrajné tresky a platýse, měl rád pečínku z tzv. indiánských kohoutů
Zemlbába-žemlovka: Obyčejné jídlo provoněné rumovými rozinkami je dovedené k dokonalosti a chutná božsky