Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Danculka uvařila 28. 2. 2011 18:47 Pečená kachna od Danculky 0 0 Zobrazit detail vybratie trupu Okomentovat
Danculka uvařila 28. 2. 2011 18:47 Pečená kachna od Danculky 0 0 Zobrazit detail Dobrú chuť! Okomentovat
Holka u plotny radí: Dokonalé palačinky à la dubajská čokoláda vás ohromí svou náplní s kombinací čokolády