Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
krkovicka.x uvařil 31. 3. 2017 07:44 Pečená kuřecí játra od Krkovičky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 31. 3. 2017 07:44 Pečená kuřecí játra od Krkovičky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 31. 3. 2017 07:44 Pečená kuřecí játra od Krkovičky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto JdemeŽrát slaví 10 let na scéně: Youtuber vzpomíná na první roky, nečekané momenty i reakce diváků. Neměl to být projekt, říká
Velikonoční slaný mazanec nadchne ty, kteří si nepotrpí na sladké. Jeho chuť vylepšuje slanina, sýry a čerstvé bylinky