Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Denně vstává ve čtyři a napekla už tisíce bochníků i větrníků. Sestra Josefa Maršálka si na Moravě plní svůj sen
mika59 uvařila 21. 9. 2015 15:05 Pečená uzená kotleta s křenovo - česnekovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 21. 9. 2015 15:05 Pečená uzená kotleta s křenovo - česnekovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Milovali jste KFC, ale nechcete prošlé kuře? Udělejte si parádní stripsy doma, podle tohoto receptu to zvládne každý
Jak na dokonalý grilovaný hovězí steak? Rozhoduje výběr masa, rychlé zatáhnutí a odpočinek pod alobalem
Náš život s celiakií aneb O tom, zda má cenu péct všechno nadvakrát a jak nám chutná bezlepkové pečivo