Zájezdní hostinec U Jiskrů zabodoval v Ano, šéfe!: Restaurace, kterou dává Pohlreich za příklad, u něj ale dříve neuspěla
Plzeňská smaženka podle Mirky van Gils Slavíkové: Díky ní vzpomínám na svou první brigádu v mléčném baru, říká cukrářka
Pavel Janak uvařil 1. 11. 2021 08:33 Pečená uzená krkovička s vídeňskou cibulí a petrželkovým salátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pavel Janak uvařil 1. 11. 2021 08:33 Pečená uzená krkovička s vídeňskou cibulí a petrželkovým salátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pavel Janak uvařil 20. 2. 2020 16:59 Pečená uzená krkovička s vídeňskou cibulí a petrželkovým salátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 22. 9. 2016 12:40 Pečená uzená krkovička s vídeňskou cibulí a petrželkovým salátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 22. 9. 2016 12:36 Pečená uzená krkovička s vídeňskou cibulí a petrželkovým salátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 22. 9. 2016 12:36 Pečená uzená krkovička s vídeňskou cibulí a petrželkovým salátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Čerstvost mangoldu poznáme rozlomením řapíků, ze kterých je skvělá příloha. Stejně jako chřest potřebuje krátký var a šokové zchlazení
Otakar Brousek nabízí recept na sledě v hořčičné omáčce a přiznává: Jsem všežravec, třeba buřty s hořčicí a pivem jsou lahůdka