Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
tejaja uvařila 2. 10. 2011 16:28 Pečené brambory s oranžovou dýní a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 2. 10. 2011 16:28 Pečené brambory s oranžovou dýní a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 2. 10. 2011 16:22 Pečené brambory s oranžovou dýní a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 2. 10. 2011 16:22 Pečené brambory s oranžovou dýní a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 2. 10. 2011 16:22 Pečené brambory s oranžovou dýní a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený