Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 483 kJ / 2 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,62 g |
Tuky | 128,22 g |
Vláknina | 29,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 180,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené brambory s oranžovou dýní a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K588
Moje poznámka
Pečené brambory s oranžovou dýní a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K588
Nejnovější recepty
Mořský vlk s bylinkami a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Bublanina podle Dity P.
Přidáno před 8 hodinami
Stříkaná roláda s ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno 15. 7. 2025 07:01:02
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno 15. 7. 2025 06:30:35
Nepečený jahodový dortík
Přidáno 15. 7. 2025 05:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 10 minutami
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 34 minutami
Lehký tvarohový koláč
Esa před 48 minutami
Kynutý meruňkový táč
Zinzi před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Smahova před 2 hodinami
Pajšl - plíčky na smetaně
Danatafi před 3 hodinami
Chutné vafle
jenisovah@gmail.com před 3 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Zuzik.1989 před 3 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Sumaru před 3 hodinami
Tématické fráze:
pecene brambory s dyni,
brambory s dýní,
pečená zelenina s dýní,
pecena dyne s brambory,
zapečená dýně hokaido s mletým masem,
dýně recepty,
dýně hokaido s mletým masem,
brambory pečené s dýní,
pecene brambory s dyni hokaido,
recepty dýně,
pečená dýně,
pečené brambory s bylinkami,
pečená dýně s bramborem,
dýně recept,
pečená dýně hokaido s masem,
pečená dýně s bramborama,
pečená dýně s mletým masem,
plněná dýně mletým masem,
recept na brambory s dýní,
pečené brambory a dýně
Suroviny:
brambory,
majoránka,
koření oregáno,
koření provensálské,
bazalka čerstvá,
sůl,
kmín celý,
olej
Komentáře (7)