Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
mika59 uvařila 15. 11. 2019 16:43 Pečené sýrové řízečky à la "smažák" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 15. 11. 2019 16:33 Pečené sýrové řízečky à la "smažák" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 15. 11. 2019 16:33 Pečené sýrové řízečky à la "smažák" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Felix Slováček se na Vánoce těší, ale s přípravou jídla moc nepomáhá: Jsem jen konzument, přijdu a všechno sežeru, říká
Houbová polévka se připravuje na Vánoce třeba na Valašsku. Zkuste její snadnou verzi s nočky, chutná skvěle