Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Eliza uvařila 9. 6. 2010 14:32 Pikantní lilek s marinovanou mozzarellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 9. 6. 2010 14:31 Pikantní lilek s marinovanou mozzarellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 9. 6. 2010 14:31 Pikantní lilek s marinovanou mozzarellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 9. 6. 2010 14:31 Pikantní lilek s marinovanou mozzarellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak dlouho skladovat jídlo v lednici? Čistý vývar může za určitých podmínek vydržet týdny, nejchoulostivější je mleté maso
Co vysadit na jednom záhonku? Máta je skvělý parťák k bramborům, česnek chrání před plísněmi a rajčatům to vedle okurek nesvědčí
Doba koktejlová: První drinky byly z lihovin a zázvoru, rozmach nastal v době americké prohibice, kdy vznikl i slavný Martini koktejl