Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
kucerova45 uvařila 2. 5. 2016 07:51 Pikantní vepřové kotlety podle Pohlreicha 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
kucerova45 uvařila 2. 5. 2016 07:51 Pikantní vepřové kotlety podle Pohlreicha 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
kucerova45 uvařila 2. 5. 2016 07:51 Pikantní vepřové kotlety podle Pohlreicha 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
33 foto Navštívili jsme Malou pekárnu Nadi Pohlreichové: Na místní poctivé buchty Honzovky, větrníky i věnečky se stojí fronty