Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Masula uvařila 14. 10. 2011 14:57 Plněný Hermelín brusinkami, zapečený v listovém těstě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Masula uvařila 14. 10. 2011 14:57 Plněný Hermelín brusinkami, zapečený v listovém těstě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Masula uvařila 14. 10. 2011 14:57 Plněný Hermelín brusinkami, zapečený v listovém těstě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
32 foto Občerstvení na Oktagonu: Pro hosty připravujeme řízky, barevné sushi, krevety i guláš, říká šéfkuchař Lukáš Neckář
8 foto Sylvie z Peče celá země: Proklínala jsem se za to, že jsem na vlastní svatbu pekla pro šedesát lidí, vzpomíná se smíchem