Kuře jako svatomartinská husa: Výborný sváteční oběd, který vás finančně nezruinuje, je rychle hotový a ctí tradici
Domácí houskový knedlík nejen ke svatomartinské huse. Nadýchaný, vláčný a poctivý výborně doplní maso i zelí
„Na svatého Martina, nejlepší je husina“ aneb Listopadové pranostiky nám napoví, poradí a taky zpříjemní podzim
misza uvařila 8. 7. 2010 13:07 Pohankové noky se špenátem a vejcem "pro nejmenší" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 8. 7. 2010 13:07 Pohankové noky se špenátem a vejcem "pro nejmenší" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 8. 7. 2010 13:07 Pohankové noky se špenátem a vejcem "pro nejmenší" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 8. 7. 2010 13:05 Pohankové noky se špenátem a vejcem "pro nejmenší" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 8. 7. 2010 13:05 Pohankové noky se špenátem a vejcem "pro nejmenší" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 8. 7. 2010 13:05 Pohankové noky se špenátem a vejcem "pro nejmenší" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
26 foto Mazanec podle receptu cukrářky Ivety Fabešové: Voní citronem a rumem, je úžasně vláčný a díky mandlím na povrchu i křupavý