Jak připravit nejlepšího Ondráše: Řízek v bramboráku zvládne každý, stačí dodržet několik jednoduchých pravidel
Retro vaření s Kristinou: Rýžový nákyp se švestkami podle Sandtnerky rychle mizí díky dvěma nečekaným přísadám
Co jedla kněžna Ludmila? Kaše z hrachu nebo chleba solený popelem zapíjela vodou a možná i vínem z vlastních vinic
tejaja uvařila 21. 6. 2019 04:35 Polévka z červené řepy se ztraceným vejcem a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 21. 6. 2019 04:35 Polévka z červené řepy se ztraceným vejcem a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 21. 6. 2019 04:35 Polévka z červené řepy se ztraceným vejcem a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Letuška varuje: Na kávu v letadle zapomeňte a vyhněte se i alkoholu a těstovinám. Co ještě nekonzumovat na palubě?
Meruňkový koláč je díky kefíru fantasticky vláčný a nadýchaný, meruňky dodají báječnou štavnatost a svěžest