Před 17 lety otevřeli v Lošticích malý podnik. Dnes dělají s tvarůžky langoše, dortíky i větrníky a jezdí za nimi davy
Nejjednodušší kuře na paprice: Stačí pár surovin a tři fígle a podáváte měkké maso s lahodnou smetanovou omáčkou
varilamyskakasicku uvařila 9. 6. 2012 14:36 Polévkový krém s květákem, restovanou hlívou ústřičnou a krutonky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 9. 6. 2012 14:33 Polévkový krém s květákem, restovanou hlívou ústřičnou a krutonky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 9. 6. 2012 14:33 Polévkový krém s květákem, restovanou hlívou ústřičnou a krutonky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 9. 6. 2012 14:33 Polévkový krém s květákem, restovanou hlívou ústřičnou a krutonky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
9 foto Pohlreichův souboj restaurací aneb Šéf se vrací a hledá ten nejlepší podnik ze všech. Na Nově už od zítřka!
Sekaná v housce aneb český fastfood nejen na výlety: Klasiku z bufáčů si můžeme levněji a lépe připravit i doma
6 foto Holka u plotny vaří: Netradičně smažené řízky z lilku krásně křupou a hezky vypadají. Podle foto návodu je zvládne každý