Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Nadja uvařila 10. 2. 2013 00:23 Pomazánka z křenového pomazánkového másla 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nadja uvařila 10. 2. 2013 00:23 Pomazánka z křenového pomazánkového másla 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nadja uvařila 10. 2. 2013 00:23 Pomazánka z křenového pomazánkového másla 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Máta, rozmarýn, pažitka... Které bylinky by neměly chybět na vašem parapetu nebo terase a jak je využít?
Rady na vyklopení velikonočního beránka z formy: Stačí využít osvědčený postup i pár fíglů a beránek bude výstavní