Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Bibinka uvařila 30. 11. 2010 16:48 Preventivní čaj proti chřipce-od Vaška 0 0 Zobrazit detail Čaj Acai-Goji s rozinkama Okomentovat
Bibinka uvařila 30. 11. 2010 16:48 Preventivní čaj proti chřipce-od Vaška 0 0 Zobrazit detail Čaj Acai-Goji s rozinkama Okomentovat
Těhotnej kuchař radí, jak udělat z oschlého koláče znovu lahůdku. Stačí jen máslo, voda a pánev, říká slavný influencer
Podle Ladislava Špačka lze konzumovat chlebíčky jen jedním způsobem: Vlezte si do vany, zhasněte a jezte, říká expert na etiketu