Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
--ReNi-- uvařil 1. 9. 2010 12:32 Přírodní kuřecí s italskými hranolkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anglický král Vilém I. Dobyvatel trval na etiketě u stolu. Zakázáno bylo olizovat si prsty, plivat, říhat i pokládat lokty na stůl
Jídelní rozmary slavných: W. A. Mozart začínal den horkou čokoládou a miloval smažené játrové knedlíčky podle tohoto receptu
Perfektní „maggi“ z libečku jen ze čtyř ingrediencí: Je zcela bez chemie a navíc ho připravíte skoro zadarmo