Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
KatharinaK uvařila 2. 3. 2021 11:48 Proteinové lívanečky s ořechy (bez mouky a cukru) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
KatharinaK uvařila 2. 3. 2021 11:48 Proteinové lívanečky s ořechy (bez mouky a cukru) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
KatharinaK uvařila 2. 3. 2021 11:48 Proteinové lívanečky s ořechy (bez mouky a cukru) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat