Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Montanka uvařila 16. 8. 2011 14:49 Provensálský pangasius se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Montanka uvařila 16. 8. 2011 14:49 Provensálský pangasius se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Montanka uvařila 16. 8. 2011 14:48 Provensálský pangasius se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Montanka uvařila 16. 8. 2011 14:47 Provensálský pangasius se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Montanka uvařila 16. 8. 2011 14:47 Provensálský pangasius se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Montanka uvařila 16. 8. 2011 14:47 Provensálský pangasius se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pizza z tortilly v horkovzdušné fritéze: Snadná a rychlá cesta k výborné večeři bez práce s těstem. Na jedno však nezapomeňte
Čertovské kotlety: Maso naložené předem v oleji a koření zůstane báječně křehké, pálivá paprika dodá pikantní říz