Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Montanka uvařila 16. 8. 2011 14:49 Provensálský pangasius se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Montanka uvařila 16. 8. 2011 14:49 Provensálský pangasius se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Montanka uvařila 16. 8. 2011 14:48 Provensálský pangasius se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Montanka uvařila 16. 8. 2011 14:47 Provensálský pangasius se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Montanka uvařila 16. 8. 2011 14:47 Provensálský pangasius se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Montanka uvařila 16. 8. 2011 14:47 Provensálský pangasius se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bramborové placky pekáčky se dřív pekly na peci. Udělat se dají i na obyčejné pánvi na sporáku a nejlepší jsou nasladko
Jak poznat jedlé houby aneb Kdy pomůže aplikace a kdy volat mykologa: Průvodce určováním jedlých hub i pro neznalé
15 foto Vyzkoušeli jsme netradiční lívance s párky. Vláčné uvnitř a křupavé na povrchu chutnají s hořčicí a kečupem skvěle