Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
janky3 uvařila 4. 4. 2017 14:46 Rajská polévka "speciál" se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
janky3 uvařila 4. 4. 2017 14:46 Rajská polévka "speciál" se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
janky3 uvařila 4. 4. 2017 14:46 Rajská polévka "speciál" se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ochutnali jsme letošní hit: Vanilková zmrzlina s olivovým olejem a solí je překvapivě dobrá a křupavé vločky soli jí dodají šmrnc
10 nejlepších moučníků nejen na neděli: Upečte si andělský perník, šlehačkovou bábovku nebo moravské koláčky!