Hell's Kitchen zná své „zaměstnance“: O miliony a práci u Jana Punčocháře se poperou kuchař, účetní, floristka i ajťák
Šnečí ocásky na cibulce, smažený tvaroh z raků, zadělávaní drozdi v županu i smažené žáby aneb Podivná jídla 19. století
Rychlý švestkový koláč s mákem a drobenkou je šťavnatý a křupavý. Hotový je do půl hodiny a vydrží dlouho vláčný
Jitta Mat uvařila 7. 5. 2015 08:38 Ravioli plněné masem s italskou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jitta Mat uvařila 7. 5. 2015 08:38 Ravioli plněné masem s italskou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Arašídové křupky z kukuřičné krupice a arašídů jsou tu již přes čtyřicet let, a přitom chutnají pořád stejně
Plesnivé brambory aneb Zapečená delikatesa s nivou a smetanou chutná fantasticky, navzdory svému názvu
Dušená mrkev podle receptu redaktorky Hanky: Na moravskou delikatesu je potřeba hodně másla, kuřecí vývar a zakysaná smetana